Janine van der Vorst

Janine van der VorstHai! Ik ben de creator van Yubis. Ik ben een bedenker, innovator en motivator. Ik geloof in nieuwe ideeën en die in de wereld zetten, in denken buiten de gebaande paden en kleur graag buiten de lijntjes. Ik geloof in het combineren van dingen die op het eerste gezicht niet perse logisch zijn. Zo is Yubis ook ontstaan, dat gevoel: “het kan anders, het kan beter!”

Ik geloof in de kracht van mensen en de kracht van je gedachten. Ik geloof in gehelen, in the bigger picture.Het is dat ontwapenende, die bepaalde kwetsbaarheid die hoort bij de dingen die je echt aan het hart gaan, die me drijven.
Ik geloof in jezelf laten zien, dat is jouw kracht!

Wat heb ik jou te bieden?

18Training en Spreken
Mijn trainingen kenmerken zich door gedegen kennis, gecombineerde modellen, speelse invloeden en veel interactie. Voor Yubis geef ik de trainingen Powerplay en Baan praten. Voor bedrijven train ik medewerkers in gesprekken voeren: voor het werven van nieuwe medewerkers of voor een nieuwe stap voor henzelf. Naast trainingen vertel ik ook graag verhalen voor een zaal.

4Coaching
Ook in coaching gebruik ik zowel mijn analytisch als inlevingsvermogen om snel tot de kern van jouw dilemma te komen. Daarna help ik je om praktisch en effectief tot oplossingen te komen. Ik laat je zien wat er nog meer mogelijk is. Ook als bedrijf!

 

13Co-creatie
Naast training en coaching adviseer ik ook in jezelf laten zien. Wat is de missie en visie van je organisatie? Hoe krijg je alle neuzen dezelfde kant op? Bedrijven waarderen mijn overkoepelende visie, mijn soms ongezouten feedback en handvatten om vervolgens door te pakken. Advisering is volgens mij niet meer van deze tijd: ik combineer graag onze gezamenlijke kennis en vaardigheden om tot een mooi resultaat te komen.