Organisaties

Wij denken in mogelijkheden en helpen je graag om de mogelijkheden van jouw organisatie in kaart te brengen en te verwoorden. Yubis heeft expertise in het vertalen van missies in woorden. Maak je medewerkers, oud of nieuw, en je klanten direct duidelijk welke meerwaarde jullie te bieden hebben. Een goed verteld verhaal is het halve werk.

Yubis brengt jouw organisatie verder door:

Mensen-Missie Match

13Dit kan door het in kaart brengen van je medewerkers en hun talenten, gekoppeld aan de bedrijfsdoelstellingen. Wat heb je in huis en wat dien je te werven of ontwikkelen?
Soms is het goed om even afstand te nemen en vreemde ogen dwingen.

(Online) Trainingen

10We denken graag mee in online trainingen gerelateerd aan het vertellen van de corporate story. Zoals Custom CV’s (die we ook kunnen ontwerpen) en een interactieve guide om deze uniform in te vullen voor iedere medewerker. De kracht van herhaling zit ‘m soms in kleine dingen. En het is de toon die de muziek maakt. Maar denk ook aan een training voor het invullen van Linkedinprofielen via een bepaald format zodat iedereen in dezelfde toonsoort speelt. Voor het daadwerkelijk bouwen van gespecialiseerde online learning ervaringen, hebben we diverse partnerships.

Daarnaast blijven we actief recruiters en wervers (zoals managers) in organisaties trainen om effectiever gesprekken te voeren en hun proces optimaal te stroomlijnen. Spaar tijd, energie en geld bij recruitmentprocessen! Online trainingen ontwikkelen is zeker een optie, voorlopig trainen we vooral mensen face to face.

Mensen een goede start geven

7Soms moet je nu eenmaal afscheid nemen van medewerkers. Je geeft hen een goede start door gebruik te maken van onze online CV training. Geen complete vervanger voor outplacementtrajecten, wel een significante verkorting van deze trajecten en dus van de investering. Jouw mensen snel weer op weg helpen, is niet alleen goed voor hen, het is ook goed voor uw bedrijfsreputatie. Maak van ontslagen medewerkers ambassadeurs! Ook leuk om vertrekkende collega’s cadeau te doen. Een flesje wijn is natuurlijk lekker, snel een nieuwe baan nog welkomer!

Weten wat we jullie te bieden hebben?
Als Yubis leveren wij maatwerk. Deze pagina geeft een indruk van de mogelijkheden. Weten hoe we met jullie kunnen co-creëren, faciliteren of trainen? Neem contact op met Janine van der Vorst.