Partners

Naast de geweldige efforts van Wij zijn Puik (de webbouwers) en Dutch Designs with lemon (ontwerp van de website en huisstijl van Yubis), zijn er meer mensen die Yubis helpen, geholpen hebben of waar wij mee co-creëren!

Lars de KeijserEen van die mensen is Lars de Keijser. Fotografie betekent voor mij het op spontane wijze vastleggen van beleving, gevoel en sfeer. Deze elementen worden gevormd door gebeurtenissen in ons leven of in de natuur. Als fotograaf ben ik dan ook het liefst onder de mensen of buiten. Ik vind mensen het leukst om te fotograferen in een spontane setting. In mijn beleving doen strakke decors en studio’s hieraan af en om die reden fotografeer ik mensen graag wanneer zij het meest op hun gemak zijn. Tijdens bruiloften, feesten of evenementen bijvoorbeeld, maar ook een fotoshoot in de buitenlucht doe ik graag. Mijn voorliefde voor mensen en natuur komen samen wanneer ik (water)sporters fotografeer en hen vastleg terwijl zij (en ikzelf) in gevecht zijn met de elementen.

 


LogoCirkel htbHet Trainingsbureau is een coöperatie van zelfstandig trainers die samen plezier in ontwikkelen terug willen brengen. In deze groep combineren wij de beste elementen van zelfstandige professionals met kwalitatief hoogwaardige trainingen. Wij ja, want ik, Janine, ben ook een van die associate trainers! Het is top met zoveel verschillende mensen te mogen samenwerken en onze klanten te inspireren met trainingen op persoonlijk, team- en organisatieontwikkeling gebied. Samen kun en ben je meer, daarom werkt Yubis graag samen met Het Trainingsbureau.